Cărți

În curând “iubirevirgulă2” !

Precomenzi în perioada 22 august – 4 septembrie 2021

iubirevirgulă” (2019)

”iubirevirgulă” e un fel de punct și de la capăt cu sinele poetic al Alinei Manole, cel mai profund, cel  mai  intim, cel mai fin și, prin urmare, și cel mai adevărat. Alina Manole își desăvârșește conturul artistic cu această carte de poezii și de dragoste, punând într-o umbră frumoasă compozitorul, de-atâta timp afișat pe prima pagină a muzicii folk-jazz, o muzică atât de specială că-i poate purta liniștit și definitiv numele. Cine crede că această carte este altceva decât o carte de dragoste se înșală atât de tare încât o poate reciti de atâtea ori pâna când să înțeleagă sufletul Alinei Manole” – Marius Tucă

Aventurile rățoiului Adalbert (2016)

“Cititorii să afle că rățoiul Adalbert e un pic pufos, nu vrea să iasă din OU, vorbește cu Norii și – când este foarte emoționat – gândește cu voce tare. Chiar dacă este cel mai mic din familia sa, în fața unei provocari uriașe (la propriu și la figurat) Adalbert se va dovedi plin de curaj și istețime! Povestea este pentru copiii undercover (care se mai numesc și adulți) și pentru copiii pe care vârsta îi recomandă”

Ratoiul Adalbert

”Aventurile rățoiului Adalbert” a fost lansată pe 25 august 2020 sub formă de aplicație/AUDIOBOOK, pentru telefoane și tablete.

Pentru varianta ANDROID click AICI

Pentru varianta IoS click AICI