Joia Pacatosilor

joia_pacatosilor

In 2012, in Joia Mare a Pastelui, debuta un proiect muzical situat undeva intre muzica, teatru. I s-a spus “spectacol-concept” si a fost denumit “Joia Pacatosilor”.

Spectacolul s-a jucat de atunci in sali de concerte de teatru sau de club care permit spectatorului sa urmeze firul povestii cu atentie si in liniste. A asculta o poveste care isi permite sa dezvaluie in public, pe alocuri cu ironie, pe alocuri cu umor, pe alocuri cu tandrete, fata reala a cuplurilor, presupune confort de sunet si de atmosfera.

Subiectul este destinat publicului inteligent, care stie sa treaca dincolo de cuvinte si muzica pentru a pasi in propriul univers, unde adevarurile stau bine ascunse…

“Joia Pacatosilor” apartine Alinei Manole si lui Raul Kusak, fiecare dintre ei fiind “personaj principal”, vreme de 1 ora si jumatate, in acest spectacol-concept, unic, sincer, adevarat.

Alina Manole si Raul Kusak canta sub forma unei “spovedanii” despre iubirea reala. Voce și pian, doua minti luminate, două firi artistice aparte. Nu, nu e concert de jazz. E concert cu muzica Altfel. Intim, delicat, unic.

Spectacolul se joaca si in zile de sambata, marti sau luni :)